Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tűzveszélyes tevékenység

Tűzvédelem
Eljutottunk ahhoz a ponthoz, amiről szinte senki sem tudja, hogy mire való igazából, és azt sem tudják, hogy ezzel kapcsolatban egy munkahelyi vezetőnek egyáltalán milyen feladatai vannak, sőt még azt sem, hogy egyáltalán létezik. Ez az alkalomszerű tűzveszélyes tevékenység.
 
Számos helyen találkoztam már pályafutásom során olyan felújításokkal, ahol valamilyen fém szerkezet került beépítésre hegesztéssel, vagy valamilyen fém szerkezetet alakítottak át lángvágó és köszörű használatával.
 
Az egyik helyen a hegesztést egy raktárban végezték, ahol olyan veszélyes anyagokat tároltak, melyek éghetőek, az égést táplálják, vagy az anyag kipárolgó részei tüzet okozhatnak.
Egy másik munkahelyen a lángvágót egy olyan asztaltól fél méterre használták, melyen a gépek tisztítása során használt olajos rongyok voltak és pár liter foltbenzin.
Sajnos a lista hosszú...
 
Ezért fontos, hogy a munkahelyi vezetők
ismerjék
az alkalomszerű tűzveszélyes tevékenység fogalmát és azokat az intézkedéseket, melyek ilyen esetben szükségesek.
 
Az alkalomszerű tűzveszélyes tevékenység végzésére az engedélyt a munkahely vezetője adja ki írásban, előre meghatározott tartalommal.
Kérjen ajánlatot, vagy ingyenes tanácsadást a tűzveszélyes tevékenység végzésével kapcsolatban a következő linkre kattintva

kapcsolat
 
Munditia Sanitas Bt
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz