Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tűzvédelmi oktatások

Tűzvédelem
A jelenleg érvényes tűzvédelmi jogszabályok szerint, minden munkahelyen évente legalább egy alkalommal ismétlődő tűzvédelmi oktatást kell tartani. Lényegtelen az, hogy egy óvodának, irodának, múzeumnak, sportcsarnoknak, vagy tűzveszélyes anyagokat tárolással foglalkozó cégnek az oktatását vesszük alapul, a minimum egy éves ciklusidőt be kell tartani! Ezen kívülkötelezően új munkavállaló a munkába lépése előtt, vagy tűzesetek után kell oktatást tartani.

A tűzvédelmi oktatás tematikáját a munkáltatónak kell összeállítania aszerint, hogy milyen anyagokat tártol, milyen tevékenységet folytat, milyen tűzveszélyességet befolyásoló tényezők veszik körül a munkavállalóit és hogy milyen lehetősége van a dolgozóknak a tűzzel szemben felvenni a harcot.

Az oktatás időtartama nincsen meghatározva. Azt viszont szem előtt kell tartani, hogy a munkavállalóknak (és a munkáltatónak is) érdeke, hogy a tűz elleni védekezés alapjait megismerje. Ha belegondolunk bárhol, akár a munkahelyünkön, akár az otthonunkban kialakulhat olyan tűz, melyet a tűzvédelmi oktatáson tanultak alapján meg tudunk fékezni!

Az oktatás megfelelő dokumentálásáról is gondoskodni kell, elvégre az oktatás csak ekkor tekinthető megtartottnak!


Kérjen ajánlatot, vagy ingyenes tanácsadást
a munkahelyi tűzvédelmi oktatások megtartásával kapcsolatban a következő linkre kattintva


kapcsolat


Őszi akció!

Amennyiben 2016 szeptember esleje és október 31 között,
legalább 15 fő tűz- és munkavédelmi oktatását rendeli meg,
úgy cégének tűz- és munkavédelmi felmérését ingyenesen elvégezzük
azonnal az oktatás után!
 
Munditia Sanitas Bt
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz