Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tapasztalataim

Bemutatkozás
Kedves Érdeklődő!

Remélem megbocsátja, ha nem untatom azzal, hogy melyik munkahelyen, mennyi ideig dolgoztam!

Inkább engedje meg, hogy a munkáltatók legjellemzőbb gyengéire irányítsam figyelmét.

Számos helyen megfigyeltem már, hogy a társaságok sajnos nincsenek tisztában azzal, hogy milyen teendőket kell ellátniuk, mint munkáltató a tűzvédelem és a munkavédelem területein. Legtöbbjük megelégszik azzal, ha az oktatásokat meghatározott időközönként naplózza (azonban arra már nem gondolnak, hogy munkavállalóik tudnak-e tüzet oltani vagy sem). Néhányan - félve attól, hogy pénzbüntetést kapnak - ímmel-ámmal elvégeztetik a legfontosabb felülvizsgálatokat, de még csak azt sem tudják, hogy azokkal még bőven van tennivalójuk. Szerencsére elvétve lehet találkozni - az általam is helyesnek vélt - felfogással, mely a biztonságot helyezi előtérbe. Sokan szeretnék, azonban nem is mernek belevágni a "rendrakásba", mert attól tartanak, hogy legalább 1000 oldalnyi papírköteget kapnak a jól megfizetett szolgáltatótól, melyen nem tudnak majd kiigazodni.

Saját rendszeremet annak érdekében alakítom, hogy átláthatóvá tudjam tenni a biztonságos munkavégzés alapjait mindenki számára.

Az elmúlt majdnem 10 évben folyamatosan és egyre mélyebben ismertem meg a munkavédelem és a tűzvédelem össezfüggéseit. A jogszabályok ismerete mellett folyamatosan törekszem a szabályzataim és a kockázatértékelési rendszereim, csakúgy mint saját magam fejlesztésére.

Remélem, hogy Önnek is segíteni tudok!

Kérem keressen bizalommal, akár szerződéses szolgáltatót keres, akár csak egy kérdést szeretne feltenni!

Lévai Zoltán
 
Munditia Sanitas Bt
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz